VOLG ONS

Blijf op de hoogte van al onze nieuwe dating tips!

Nieuwsbrief

Ontvang datingtips in je mailbox!

3434
22

Wanneer een vraag begint met de woorden “wat is de beste…”, dan kun er zeker van zijn dat je een heleboel verschillende antwoorden gaat ontvangen. Op de vraag: wat is de beste datingsite van België?” zal dit uiteraard niet anders zijn. Iedereen die ervaring heeft met één of meerdere datingsites zal immers een bepaald oordeel hierover hebben gevormd. Er zal dus waarschijnlijk geen eenduidig antwoord te verwachten zijn op deze vraag. Wel kunnen een aantal Belgische datingsites worden genoemd die tot de top van deze branche behoren.

Topdatingsites in België

Uiteraard zal je persoonlijke situatie sterk bepalend zijn welke datingsite het beste bij je past of je aan zal spreken. Niet alle datingsites in ons land hebben zich immers gericht op één en dezelfde doelgroep.

Be2.be

Deze datingsites zal veel werk van je overnemen waardoor Be2.be meer is dan een doorsnee datingsite. Er zal actief voor je op zoek worden gegaan naar potentiële dates. Voor het maken van een goede match wordt een wetenschappelijk bewezen persoonlijkheidstest gebruikt zodat de meest geschikte persoon aan je kan worden gekoppeld.

Elitedating.be

Elitedating.be is bedoeld voor de hoger opgeleide singles in ons land die het alleen zijn beu zijn. De persoonlijkheidstest die alle leden invullen vormt de basis voor het matchsysteem. Hiermee kan worden bepaald welk ander lid het beste bij je past. Ook zal er altijd rekening worden gehouden met persoonlijke voorkeuren met betrekking tot een mogelijke match.

Match4me.be

Match4me.be heeft zich gericht op de hoger opgeleide vrijgezellen in België. Via deze datingsite is het niet moeilijk om contact te leggen met singles met een gelijk opleidingsniveau. Bovendien maakt Match4me.be gebruik van zoveel mogelijk social media waardoor de kans op een match aanzienlijk zal toenemen.

Parship.be

Parship.be biedt je een ontspannen manier om mogelijke dates beter te leren kennen. Een interessant persoon kun je vervolgens een bericht sturen maar ook een glimlach of een ijsbreker toezenden. Hierdoor zal het maken van een eerste contact een stuk gemakkelijker gaan.

Relatieplanet.be

Bij Relatieplanet.be, heb je, als geregistreerd lid, toegang tot de profielen van alle overige leden van deze datingsite. Een persoon die je interesse heeft weten te wekken kun je een bericht sturen en op die manier gemakkelijk een eerste contact leggen. Door de handmatige controle van alle gegevens, eventuele wijzingen hierop en de geplaatste foto’s kan de site voorkomen dat kwaliteit teniet wordt gedaan en bijvoorbeeld nepprofielen worden aangemaakt, ongepast gedrag wordt getoond of ongewenste reclame te zien zullen zijn.

Specifieke doelgroepen

In ons land zijn verder nog een heleboel datingsites actief die gericht zijn op specifieke doelgroepen. Je kunt bijvoorbeeld als alleenstaande ouder terecht op:

  • Alleenstaandepapas.be,
  • Alleenstaandemamas.be.

Je weet dan immers zeker dat een date zelf kinderen heeft of er geen probleem van zal maken dat je zelf papa of mama bent van één of meerdere kids.

Verder zijn er nog datingsites waar je je alleen in kunt schrijven als je minimaal een bepaalde leeftijd hebt bereikt zoals op 50plusmatch.be. Dit is een datingsite voor mannen en vrouwen vanaf vijftig jaar.