VOLG ONS

Blijf op de hoogte van al onze nieuwe dating tips!

Nieuwsbrief

Ontvang datingtips in je mailbox!

3434
22

Waar kan ik singles ontmoeten?

Een paar decennia geleden was het heel gewoon dat je als single op zoek ging naar de liefde van je leven in je eigen vrienden- en kennissenkring of in het uitgaansleven de ware ontmoette. Vandaag de dag hebben de meeste mensen het echter vaak te druk om leuke nieuwe mensen tegen het lijf te lopen. Gelukkig zijn er steeds meer mogelijkheden om een potentiŽle date op de digitale snelweg tegen te komen.

Datingsites

De laatste jaren vin je bijvoorbeeld steeds meer datingsites waar je mensen kunt ontmoeten die het alleen zijn ook beu zijn en langs deze weg hun geluk willen beproeven. Nadat je je in hebt geschreven bij een datingsite en een persoonlijk profiel hebt aangemaakt, kun je contact gaan leggen met andere leden van de site die je aantrekkelijk of interessant vindt. In steeds meer gevallen vinden singles hun grote liefde op deze manier.

Speeddating

Een andere manier om andere singles te ontmoeten is speeddating. Op een heleboel plekken in ons landen worden geregeld speeddating avonden georganiseerd. Vaak worden er verschillende rondes gehouden waarin singles uit een bepaalde leeftijdsgroep elkaar een beetje beter kunnen leren kennen. In de meeste gevallen zullen, tijdens het speeddaten, de vrouwelijke singles plaatsnemen aan aparte tafels en zullen de mannen rouleren. Telkens kun je op deze manier een vooraf bepaalde tijd gebruiken om elkaar vragen te stellen en iets over jezelf te vertellen. De duur van een ronde duurt in de regel slecht enkele minuten en pas aan het einde van de avond kunnen singles aangeven of ze iemand nog een keer zouden willen ontmoeten. Wanneer twee singles elkaar wel zien zitten, zullen contactgegevens uit worden gewisseld.

Contactadvertenties

Om een potentiŽle partner te vinden kun je besluiten om zelf een contactadvertentie plaatsen of om op de advertentie van een ander te reageren. In het verleden werden contactadvertenties meestal in een krant of tijdschrift geplaatst. Tegenwoordig echter worden dergelijke advertenties vooral op websites gezet. Dit kunnen sites zijn die zich specifiek toe hebben gelegd op deze doelgroep maar ook websites waarop allerlei goederen en/of diensten aan worden geboden.

Datingbureaus

Datingbureaus zijn, min of meer, te vergelijken met datingsites. Het enige verschil is dat je bij een datingbureau, aan de hand van persoonlijke gegevens en voorkeuren, voorgesteld wordt aan potentiŽle dates. Voor een inschrijving bij een datingbureau moet je vaak wel rekening houden met de betaling van een behoorlijk bedrag aan bemiddelingkosten.