VOLG ONS

Blijf op de hoogte van al onze nieuwe dating tips!

Nieuwsbrief

Ontvang datingtips in je mailbox!

3434
22

Vrouwen versieren doe je zo

Geplaatst op nov 11, 2013 / Dating tips / Vrouwen versieren doe je zo

Onderling hoor je sommige mannen vaak opscheppen over hun versierkunsten. Als je dergelijke verhalen moet geloven dan zouden deze heren maar een blik op een dame hoeven te werpen om haar te doen smelten. Erg ongeloofwaardig natuurlijk want de meeste vrouwen laten zich niet zomaar verleiden. Met de onderstaande tips kun je echter je kans van slagen aanzienlijk vergroten als je op de versiertoer gaat.

Geen wanhopige indruk

Op de eerste plaats in het van belang dat je niet wanhopig overkomt. Een leuke vrouw kun je dus beter niet blijven bestoken met opdringerige mails, sms’jes of telefoontjes. In de regel zal dit juist een averechts effect hebben en de dame juist aanzetten om je te ontwijken. Nadat je een vrouw een bericht hebt gestuurd dan mort je haar ook in de gelegenheid stellen om te reageren of om zelf het initiatief te nemen en dus contact met je te zoeken.

Geen dooddoeners

Als je een vrouw wilt verleiden dan zijn dooddoeners zoals: waar ken ik je van of wat heb je mooie ogen geen goed begin van een contact. Beter kun je jezelf voorstellen en bijvoorbeeld vragen of ze het naar zin heeft op de locatie waar jullie je bevinden. Vervolgens kun je hierop voortborduren en het gesprek door haar laten leiden. Op die manier kun je laten merken dat je ge´nteresseerd bent in haar persoonlijkheid. Vrouwen vinden het meestal niet prettig als je alleen vanwege hun uiterlijk op hen afstapt.

Goed voorkomen

Verleiden betekent dat je een ander voor je wilt winnen. Net als in de dierenwereld doe je dit door een goede indruk te maken. Een goed geklede en verzorgde man zal een zelfverzekerde uitstraling hebben en gemakkelijker een vrouw verleiden. Een afgezakte spijkerbroek met een paar afgetrapte gympen is om die reden vaak een onverstandige kledingkeuze voor een verleider.

Niet te jongensachtig

Een heleboel vrouwen zullen het liefst worden verleid door een echte man. Jongenachtig gedrag, zoals opschepperig- of haantjesgedrag, zal een vrouwe eerder afstoten. Veel vrouwen zitten namelijk niet te wachten op je overwinningen op seksueel- of sportief gebied. Om de kans op succes bij een vrouw te vergroten, kun je haar beter laten merken dat juist zij speciaal of bijzonder is. Overdrijf echter niet met het geven van complimenten. Een goed geplaatst compliment is prima maar ongemeende of te veel lofzangen worden ongeloofwaardig. Een vrouw zou dan de indruk kunnen krijgen dat je haar niet serieus neemt.