VOLG ONS

Blijf op de hoogte van al onze nieuwe dating tips!

Nieuwsbrief

Ontvang datingtips in je mailbox!

3434
22

Speed date in Leuven

In Leuven bestaat de mogelijkheid voor alleenstaanden om in een ongedwongen ambiance contact te leggen met ten minste zeven andere vrijgezellen. Op deze manier kun je gemakkelijk nieuwe mensen leren kennen die ongeveer even oud zijn als jij. De kans is dus heel reŽel dat hier een leuke vriendschap of zelf een vaste relatie uit voortkomt.

Leuvense vrijgezellen

Vrijgezellen die in de stad Leuven woonachtig zijn, en die de behoefte voelen om met andere alleenstaande Leuvenaren in contact te komen, kunnen zich opgeven voor een avondje speed daten. Elke maand zal er in de stad namelijk een dergelijke avond worden gehouden voor uiteenlopende leeftijdscategorieŽn.

Speed date

Iedere speed date neemt slechts een paar minuten in beslag waarin je je aan de ander voor kunt stellen en vervolgens kunt bepalen of je iemand nog een keer zou willen ontmoeten. Wanneer je tijdens een speed date iemand ontmoet waarmee het klikt dan kan de beschikbare tijd te snel omvliegen. Maar als je een oninteressant persoon tegenover hebt zitten dan kan de tijd soms lijken te kruipen. Zeker in het laatste geval kan het als een voordeel worden gezien dat een speed date niet heel de avond bij je aan tafel blijft zitten.

Circuleren

Gedurende een speed date avond in Leuven zullen de vrijgezelle dames aan tafels plaatsnemen en de heren na een bepaald signaal een andere potentiŽle date opzoeken. Je zult tijdens het speed daten in Leuven met minimaal zeven andere vrijgezellen in contact kunnen komen. De kans is dus behoorlijk groot dat hier een leuke nieuwe vriend(in) of zelfs de liefde van je leven tussenzit.

Het klikt

Indien blijkt dat er een klik is tussen twee speed daters dan kunnen zij dat na afloop van de avond via de website doorgeven en zullen er contactgegevens worden uitgewisseld. Samen kun je dan een vervolg afspraak maken en elkaar nog beter leren kennen.

Online dating

Hoewel speed dating veel lijkt op online dating kan het voor sommige mensen toch nog behoorlijk eng zijn. Op een datingsite kun je namelijk net zolang anoniem blijven als jezelf wilt. Bovendien kun je tijdens online dating alle tijd nemen om iemand beter te leren kennen voordat je er een eerste afspraak mee maakt. In het bijzonder voor mensen die verlegen zijn of wat minder zelfvertrouwen hebben kan registratie bij een datingsite wat laag drempeliger zijn dan speed daten in een stad als Leuven.