VOLG ONS

Blijf op de hoogte van al onze nieuwe dating tips!

Nieuwsbrief

Ontvang datingtips in je mailbox!

3434
22

Speed date in Gent

Op het ogenblik dat je, als vrijgezel, een meer avontuurlijke uitje wilt dan kun je besluiten om eens te gaan speed daten in een stad in Vlaanderen. Elke maand worden er onder andere in de stad Gent namelijk verschillende speed date avonden gehouden die zowel door alleenstaande mannen als vrouwen aan worden gegrepen om de liefde van hun leven te vinden.

Speed dating

Ten opzichte van een heleboel andere vormen van daring kent speed dating een belangrijk aantal pluspunten. Een speed date zou je eigenlijk kunnen vergelijken met een soort blind date. Bij speed dating heb je, in tegenstelling tot bij een blind date, meerdere ontmoetingen op één avond. De kans dat je je potentiële partner tegen het lijf loopt zal daardoor aanzienlijk toenemen. Op het moment dat dit niet het geval blijkt te zijn hoef je je geen zorgen te maken over het verloop van je date, deze zal immers nooit langer duren dan een paar minuten.

Avond vullend

In Gent zal een speed date avond altijd gemoedelijk van start gaan met een drankje. Tevens zal er kort worden uitgelegd hoe speed daten in zijn werk gaat. Daarna zullen alle dames een plaats innemen achter een tafeltje. De aanwezige mannen zullen telkens na een paar minuten van tafel, en dus date, wisselen. Aan het einde van de avond kan elke vrijgezel via een website aangeven met wie er nog een keer contact gewenst is. Als er een match kan worden gevormd zullen de contactgegevens uit worden gewisseld. Zo kan er een volgende date worden gepland.

Plaatselijke vrijgezellen

Een ander voordeel van speed daten in Gent is dat je meestal met mensen te maken krijgt dus uit de stad of diens directe omgeving afkomstig zijn. Wanneer je dus een leuk contact weet te leggen hoef je meestal niet ver te reizen om dit te kunnen onderhouden. Om deel te kunnen nemen aan een speed date avond betaal je bovendien maar één keer een deelnemersbijdrage. Voor dit geld zul je dan heel de avond plezier door kunnen brengen.

Datingsites

Voor vrijgezellen die niet zo snel persoonlijk contact maken is echter een datingsite wellicht een betere optie. Hier kun je namelijk net zolang anoniem blijven als jezelf wilt. Jij bepaalt of, en zo ja wanneer, je je foto’s en je persoonlijke gegevens vrijgeeft aan een gemaakt contact. Je kunt bovendien meer tijd nemen om elkaar beter te leren kennen en te ontdekken of er een klik is tussen jullie.