VOLG ONS

Blijf op de hoogte van al onze nieuwe dating tips!

Nieuwsbrief

Ontvang datingtips in je mailbox!

3434
22

Ondeugend daten reviews en ervaringen

De datingsite Ondeugend-daten.be is gericht op leden van achttien jaar en ouder die een serieuze zoektocht willen beginnen naar een afspraakje, een vriendschappelijke- of een vaste relatie. Leden van deze datingsite kunnen gemakkelijk en snel met elkaar in contact komen aan de hand van de interesses, eigenschappen en voorkeuren die elk lid heeft opgegeven. Ondeugend-daten.be kent een tweetal lidmaatschapsvormen: een gratis- en een VIP-lidmaatschap.

Gratis lidmaatschap

De mogelijkheden van een gratis lidmaatschap bij Ondeugend-daten.be zijn, weliswaar beperkter dan die van een VIP-lidmaatschap, maar een goed begin bij de zoektocht naar een leuk contact. Een gratis lid van Ondeugend-daten.be kan:

 • een gratis persoonlijk profiel aanmaken,
 • de profielen van andere leden van deze datingsite bekijken.
 • standaardberichten naar andere leden versturen,
 • hoofdfoto’s van andere leden bekijken,
 • zelf foto’s plaatsen,
 • gebruikmaken van de standaard zoekfunctie op de website.

VIP-lidmaatschap

VIP-leden van Ondeugend-daten.be kunnen niet alleen gebruikmaken van de diensten van een gratis lidmaatschap maar daarnaast ook nog:

 • berichten versturen die jezelf hebt geschreven,
 • extra foto’s van andere leden bekijken,
 • de functie uitgebreid zoeken gebruiken,
 • op de website zoeken op trefwoord,
 • berichten lezen,
 • chatten,
 • de laatste bezoekers van je eigen profiel bekijken.

Credits

Wanneer je van betaalde diensten gebruik wilt maken op Ondeugend-daten.be dan kun je dit doen door het interne betaalmiddel, credits, te gebruiken. Met andere woorden: een VIP-lid kan alleen van de extra diensten gebruikmaken als er credits worden voldaan. Bij een VIP-lidmaatschap zullen er iedere dag 10 credits van je tegoed af worden geschreven.

Inschrijving

Elk lid van Ondeugend-daten.be zal altijd eerst beginnen met een gratis lidmaatschap. Na het invullen van de gevraagde gegevens kun je het inschrijfformulier direct versturen en ontvang je een email in je mailbox met een link om de inschrijving te bevestigen. Pas nadat je je inschrijving op deze manier hebt bevestigd, zullen je gegevens voor andere leden van Ondeugend-daten.be zichtbaar zijn en kunnen zij hierop reageren.

Controle

Teksten en foto’s die je op je profiel wilt plaatsen worden vooraf eerst gecontroleerd. Pas nadat deze zijn goedgekeurd zullen ze ook daadwerkelijk voor andere leden van de datingsite te zien zijn. Een dergelijke goedkeuring zal in de regel binnen een dag zijn gegeven. Natuurlijk ben je niet verplicht om een foto te plaatsen maar feit blijft wel dat profielen die voorzien zijn van een foto voor andere leden extra aantrekkelijk zijn. De kans zal dus aanmerkelijk groter worden om een leuke date te scoren als je je profiel van een foto voorziet. Je kunt 10 foto’s plaatsen en alleen je profielfoto zal voor alle leden te zien zijn. De overige foto’s kunnen alleen bekeken worden door personen die een VIP-lidmaatschap hebben afgesloten.

Lidmaatschappen

Een lidmaatschap is een bepaalde toegangsvorm met daarbij een opwaardeerplan. Een toegangsvorm laat zien van welke betaalde diensten je binnen de datingsite gebruik kunt maken. Op dit ogenblik is dat alleen nog maar een VIP-lidmaatschap maar wellicht dat er later nog meer mogelijkheden aan toegevoegd zullen worden. Voor elke toegangsvorm geldt een bepaalde prijs per dag die kan worden voldaan met credits.

Door middel van het Opwaardeerplan kun je het aantal credits aangeven dat je per keer aan wilt schaffen. Echter hoe groter het aantal credits, hoe groter het voordeel zal zijn. Om de credits te betalen kun je kiezen uit een aantal verschillende betaalwijzen. Natuurlijk is het altijd mogelijk om een Opwaardeerplan uit te schakelen.

Prijzen Ondeugend-daten.be

De bedragen die gerekend worden bij Ondeugend-daten.be hangen samen met de duur van je lidmaatschap.

Vip-lidmaatschap

Prijs in euro’s Aantal Credits Lidmaatschapsduur
15,99 140 14 dagen
27,99 300 30 dagen
59,99 900 90 dagen

Indien je dat wenst dan kun je de betaling van een lidmaatschap bij Ondeugend-daten.be op een discrete manier op je bankafschrift laten vermelden. Hiervoor kies je de mogelijkheid discrete omschrijving tijdens het betalen van je credits. Zo zullen andere personen niet uit je bankgegevens opmaken dat je een betaald lidmaatschap hebt afgesloten bij Ondeugend-daten.be.