VOLG ONS

Blijf op de hoogte van al onze nieuwe dating tips!

Nieuwsbrief

Ontvang datingtips in je mailbox!

3434
22

Match4me ervaringen en reviews

Op zoek naar beoordelingen en recensies voor de datingwebsite Match4me?

Matthijs D.R – 02/12/2013

Match4me heeft dankzij de vele mogelijkheden, zoals persoonlijke blog en het daten via je mobiele telefoon echt alles wat een datingsite moet hebben. Wanneer er problemen zijn wordt er vrijwel direct gehandeld en zal alles in het werk worden gesteld om het probleem te verhelpen. Zo kon ik een poosje niet inloggen zonder dat daar een reden voor te vinden was. De klantenservice heeft mij prima en erg snel geholpen. Ik herken de negatieve verhalen van sommige (ex)-leden niet voor wat betreft de kille of onrespectvolle reacties van leden van de site. Alle dames die ik een berichtje heb gestuurd hebben me geantwoord, zelfs op het moment dat er geen behoefte was aan een date. Match4me is voor mij daarom een datingsite die ver boven de overige sites uitsteekt.

Maarten V – 08/11/2013
Bij Match4me heb ik, in vergelijking tot een aantal andere datingsites, de beste ervaringen. Wel een keer een nepprofiel gevonden maar dat is meteen van de site verwijderd toen ik het bij de beheerder van de site had gemeld. Match4me doet er dus echt alles aan om de datingsite schoon te houden. Ik begrijp echter wel dat het allemaal mensenwerk blijft waardoor er zo nu en dan een faker tussendoor schiet ondanks de handmatige controle van de gegevens.

Keppens Tamara – 03/11/2013
Een van de betere datingsites met een mooie lay-out en genoeg aanwezige profielen. De profielen zijn erg uitgebreid. De kwaliteit van de profielen maar ook de zoekmogelijkheden zijn uitstekend en beter dan bij een heleboel andere datingsites. Ik heb geen enkele negatieve ervaringen en ben altijd serieus en met respect behandeld. Ik heb zelfs al een aantal leuke dates gehad maar er bleek geen klik te zijn. Toch heb ik nog altijd goede hoop dat ik hier ooit de liefde van mijn leven zal vinden.

Matthijs – 01/11/2013
Ik was eerst een beetje huiverig om me in te schrijven bij Match4me maar na een paar dagen had ik al een date. Na een gezellige avond bleek er toch geen klik te zijn en ben ik verder gegaan met mijn zoektocht. Na een paar afwijzingen en nog twee mislukte dates (waarvan eentje niet eens op kwam dagen) ben ik in contact gekomen met de mooiste en liefste vrouw ter wereld. Er was vrijwel meteen een klik en bij onze eerste afspraak wist ik het zeker: zij is voor de ware! Gelukkig dacht de dame in kwestie er net zo over want toen ik gisteren op mijn knieŽn ging voor haar heeft ze volmondig ja gezegd. Volgend jaar zomer gaan we trouwen op het prachtige Ibiza. Match4me is voor ons een echte topsite!

Koen Malfait – 26/10/2013
Het aanbod van kandidates is weliswaar voldoende maar niet elke vrouw gedraagt zich als een dame en reageert niet op een gepaste manier op berichten. Sommige reageren zelfs helemaal niet. Toch kan ik zeggen dat ik, dankzij Match4me, al wel een aantal leuke afspraakjes heb gehad. Tot nu toe heb ik nog geen klik met ťťn van de vrouwen gehad met wie ik een date had. Jammer natuurlijk maar er zijn nog een heleboel leuke kandidates beschikbaar op de site. Ik vertrouw er daarom op ooit mijn droomvrouw te vinden.

Geert – 17/10/2013
Heel veel leuke vrouwen hebben zich ingeschreven maar niet al deze dames nemen de moeite om te reageren op mijn berichten. Dit vind ik alles behalve netjes. Zelfs wanneer je me niet ziet zitten kun je een antwoord sturen op mijn berichtje. De vrouwen die wel reageren zijn meestal wel interessant en een aantal zien een date ook wel zitten. Enkele fijne afspraakjes gehad maar nog niet de vrouw ontmoet met wie ik oud zou willen worden.

Johan – 10/10/2013
Na een pijnlijke scheiding heb ik heel vaak gezegd: voor mij geen relatie meer, ik blijf vrijgezel! Maar na een paar maanden begon het alleen zijn toch te knagen. Mijn drukke baan bood me echter niet de gelegenheid om gemakkelijk leuke dames te ontmoeten dus heb ik me ingeschreven bij Match4me. In het begin kreeg ik totaal geen reacties op mijn profiel en slechts een enkel afgezaagd antwoord op mijn berichten. Nadat ik mijn profiel had aangepast (en mijn woorden beter heb gekozen) bleken vrouwen wel in mij geÔnteresseerd te zijn. Inmiddels heb ik een paar leuke vriendinnen leren kennen maar helaas nog niet DE vrouw gevonden.Ik heb echter besloten om mijn zoektocht nog niet op te geven omdat Match4me nog een heleboel voor me te bieden heeft: een groot aantal leuke kandidates en de mogelijkheid om mijn profiel en mijn persoonlijke blog bij een heleboel dames bekend te maken.

Tom P – 24/09/2013
Nu ik net afgestudeerd ben, ben ik klaar om te settelen en een gezinnetje te stichten. Maar helaas interessante vrouwen groeien niet aan bomen en zijn al evenmin te koop in de supermarkt. Mijn onregelmatige baan belet mij vaak om uit te gaan en nieuwe contacten te leggen. Een vriend raadde me daarom aan om me bij Match4me in te schrijven. Dit heb ik gedaan maar tot nu toe nog altijd zonder bevredigend resultaat. Een afspraakje zien sommige vrouwen wel zitten maar een relatie is teveel gevraagd vanwege de onregelmatige werktijden waar ze mee te maken zullen krijgen. Op elk vrij momentje pak ik daarom mijn mobiele telefoon en ga op zoek naar leuke, interessante vrouwen op de site. Aan mijn inzet kan het dus niet liggen. Ik hoop dat er tussen alle leden van Match4me toch een vrouw aanwezig is die het wel aandurft om met mij verder te gaan.

Wat is jouw ervaring?