VOLG ONS

Blijf op de hoogte van al onze nieuwe dating tips!

Nieuwsbrief

Ontvang datingtips in je mailbox!

3434
22

Match4me is een datingsite die operatief is in meerdere landen binnen Europa waardonder BelgiŽ en Nederland. De doelgroep van deze datingsite zijn hoger opgeleide singles. Match4me biedt al sinds het jaar 2007 haar diensten aan in de wereld van de online dating. Het besluit om een datingsite op te zetten voor een bepaalde doelgroep blijkt steeds weer positief uit te werken. Zo zijn er altijd voldoende kandidaten aanwezig die aan een belangrijke voorwaarde voldoen, namelijk het opleidingsniveau.

Doelgericht

Hoewel Matxh4me in verschillende Europese landen werkzaam is, zal de aandacht toch gericht zijn op de lokale markt. In elk land bestaan er immers verschillende opvattingen over online dating. Door hier goed op in te spelen en de website op aan te passen krijgt elk land een manier van online dating die aan de plaatselijke verwachtingen kan voldoen. Match4me BelgiŽ biedt leden zowel een gratis als een full lidmaatschap aan.

Voortdurende vernieuwing

De medewerkers van Match4me zitten echter niet stil en proberen voortdurende de datingsite en haar mogelijkheden te vernieuwen. Op die manier is de site namelijk in staat om beter op de behoeftes van de leden in te spelen en het vinden van een potentiŽle date vergroten. Zo kun je een persoonlijk blog schrijven dat via Twitter voor meer lezers.
Bij Match4me is het al enige tijd mogelijk om te daten via je mobiel zodat je overal en altijd in contact kunt komen met een heleboel actieve leden. Door het grote aantal leden zijn er verspreid over de dag ook altijd veel potentiŽle dates online.


Mogelijkheden

Bij Match4me is het belang van alle leden erg belangrijk. Er zal door de site alles gedaan worden om het gebruiksgemak van de datingsite, maar ook de klantenservice, steeds beter te maken. Deze datingsite wil namelijk haar goede naam graag hoog houden. Indien je vragen of opmerkingen hebt kun je bijvoorbeeld zeker van zijn dat je binnen een korte tijd een antwoord ontvangt van ťťn van de medewerkers. De kernwoorden bij Match4me zijn dan ook persoonlijk en direct. Maar ook de andere vormen van social media zullen zeker aan worden gegrepen om tot meer matches voor alle leden te kunnen komen. Controleer bij het aanmelden steeds of er geen speciale code beschikbaar is voor extra korting.

Maar ook het zorgvuldig beschermen van de privacy van haar leden en het beschermen van hun persoonlijke gegevens heeft Match4me zeer hoog in het vaandel staan. Om dit doel te bereiken zullen alle aangemaakte profielen door medewerkers handmatig worden gecontroleerd. Bovendien weet je zeker dat je, na het vinden van een partner, niet meer bedolven zult worden onder mails. Het hoofdstuk Match4me is dan ook echt afgesloten en kun je gaan genieten van je nieuwe liefde.

Datingtips

Maar ook nadat je je hebt ingeschreven, zal het daten niet vanzelf gaan. Je moet zelf niet alleen een profiel aanmaken maar ook die van geschikte kandidaten bekijken en hierop reageren. Op die manier is de kans namelijk veel groter dat je de liefde van je leven tegenkomt op deze datingsite. Door met geschikte kandidaten berichten uit te wisselen kun je elkaar steeds beter leren kennen en beoordelen of je samen wilt gaan daten.
Wanneer je een profiel aanmaakt dien je je bewust te zijn van het feit dat je een ander ermee wilt verleiden. Maak je tekst dus aantrekkelijk om te lezen. De profieltekst die je schrijft zal immers het eerst zijn dat een potentiŽle date van je te zien en te lezen krijgt. Indien je een saaie tekst schrijft dan zul je waarschijnlijk weinig, of zelfs geen, kandidaten weten te interesseren om verder te lezen, laat staan om erop te reageren. Proberen anders te zijn dan alle anderen en met een originele tekst vrouwen te verleiden tot een reactie.

Behalve je profieltekst zal ook je profielfoto met zorg gekozen moeten zijn. Snel even een fotootje maken met je webcam is om die reden niet aan te bevelen. Vaak is de kwaliteit van de foto niet alleen ronduit slecht maar ook zul je er doorgaans niet op je voordeligst op te zien zijn. Beter gebruik je een professionele foto of een foto waarop je glimlachend opstaat. In tegenstelling tot wat veel mannen denken zullen vrouwen op stoer kijkende mannen eerder afknappen dan dat zij zich ertoe aangetrokken voelen.

Wanneer je dingen over jezelf vertelt dan kun je beter niet overdrijven of uitgebreid je levensloop beschrijven. Vrouwen willen namelijk niet weten hoeveel vrouwen je inmiddels al hebt veroverd of hoe je uitblinkt in een bepaalde sport. Wel willen ze weten waar echt je passie ligt. Opscheppen als een schooljongen werkt doorgaan averechts omdat veel vrouwen op zoek zijn naar een date met een echte man.

Zorg ervoor dat je niet te opdringerig of te gretig overkomt. Geef vrouwen ook de kans om zelf het initiatief te nemen en je een bericht te sturen.
Bekijk alle ervaringen