VOLG ONS

Blijf op de hoogte van al onze nieuwe dating tips!

Nieuwsbrief

Ontvang datingtips in je mailbox!

3434
22

Match4me actiecode

Wanneer je vrijgezel bent en in het dagelijks leven minder goed, of zelfs helemaal niet, in de gelegenheid bent om de vrouw van je dromen te vinden dan kan match4me misschien de oplossing zijn. Matche4me is een datingsite die zich speciaal heeft gericht op de hoger opgeleiden onder ons. Door je in te schrijven bij Match4me kun je eenvoudig in contact komen met nieuwe mensen en zo de kans vergroten op het vinden van je grote liefde.

Lidmaatschap

Iedereen die zich bij Match4me inschrijft kan gebruikmaken van een gratis lidmaatschap. Je anonimiteit is gegarandeerd doordat je tijdens je inschrijving een nickname ingeeft en niet je echte naam. Vervolgens vul je je personalia en andere gegevens in. Ook hierbij bepaal je zelf wat je bekend wilt maken. Het persoonlijke profiel kun je verder aanvullen met voorwaarden waaraan een potentiŽle date of partner dient te voldoen.

Persoonlijkheidstest

Match4me biedt haar leden ook nog een persoonlijkheidstest aan die kan helpen bij het maken van een partnervoorstel. De kans op een leuke date, of zelfs een vaste relatie, zal daardoor alleen maar groter worden. Nadat je een leuk persoon hebt gevonden kun je via de chat of mail een bericht verzenden. Ook is het mogelijk om een app te downloaden en zo online te daten.

Actiecode

Om het potentiŽle leden nog aantrekkelijker te maken heeft Match4 me van tijd tot tijd speciale actiecodes waarmee je bijvoorbeeld een korting krijgt op een betaald lidmaatschap of enkele dagen gratis gebruik kunt maken van de services die eigenlijk alleen gelden voor betalende leden van Match4me. Ook een (tijdelijk) gratis lidmaatschap kan tot de mogelijkheden behoren bij een actiecode. Indien je gebruik wilt maken van een code dan dien je dus goed na te gaan waarvoor je deze in kunt wisselen en wat de voorwaarden voor het gebruik zijn.

Aantrekkelijker daten

Door een actiecode te gebruiken kun je dus gratis, of met een flinke korting, van extra diensten van Match4me gebruikmaken. Het vinden van de liefde van je leven zal daardoor nog aantrekkelijker worden en het zetten van de eerste stap nog makkelijker maken. Wanneer je de ware hebt gevonden zul je wellicht nog vaak terugdenken aan de actiecode die je over de streep trok om lid te worden van Match4me.