VOLG ONS

Blijf op de hoogte van al onze nieuwe dating tips!

Nieuwsbrief

Ontvang datingtips in je mailbox!

3434
22

Hoe krijg ik op Match4me een gratis lidmaatschap?

Match4me is een datingsite voor hoger opgeleiden die in verschillende landen van Europa actief is. Ook in ons land biedt Match4me haar diensten aan op het internet. Om deel te kunnen nemen aan het online daten moet je echter wel eerst jezelf op de datingsite hebben geregistreerd als lid.

Gratis lid

Zodra je je hebt ingeschreven bij Match4me ben je, het bevestigen van je lidmaatschap, direct een gratis lid. Dit wil zeggen dat je van de basisservices van de datingsite gebruik kunt maken. Indien je echter ook de extra diensten van Match4me in wilt zetten bij je online zoektocht naar de liefde van je leven dan moet je in de regel eerst een betaald lidmaatschap afsluiten.

Acties

Van tijd tot tijd heeft Match4me voor nieuwe leden echter leuke acties in petto. Met behulp van een actiecode kun je dan bijvoorbeeld korting krijgen op een betaald lidmaatschap maar ook kan het voorkomen dat je een betaald lidmaatschap een paar dagen gratis mag gebruiken. Op het internet vind je verschuillende websites waar je actuele actiecodes van onder andere Match4me kunt vinden. Ook in andere reclame-uitingen, zoals via banners op internetpaginaís, van Match4me kun je soms deze code vinden.

Voordeel

Door gebruik te maken van een gratis lidmaatschap van Match4me kun je onderzoeken of je, na het aanmaken van je persoonlijke profiel, reacties krijgt en of deze reactie afkomstig zijn van vrouwen die de door jou gestelde voorwaarden voldoen. Maar ook mensen die al lid zijn van match4me kunnen op deze manier eenvoudig de extra diensten van de datingsite uitproberen. Een heleboel mensen die gebruik hebben gemaakt van een gratis lidmaatschap bij Matych4me besluiten om langer lid te blijven en zo de kans op het vinden van een potentiŽle partner op een leuke en eenvoudige manier voort te zetten.

Voorwaarden

Natuurlijk heeft Match4me een aantal voorwaarden gekoppeld aan de actiecodes die worden vrijgegeven. Zo zal er bijvoorbeeld altijd maar een bepaalde periode gebruikgemaakt kunnen worden van een gratis lidmaatschap of korting. Zodra deze periode is verstreken zul je je dus niet meer gratis in kunnen schrijven voor een volledig lidmaatschap. Een gratis lidmaatschap zal na verloop van tijd verlopen zijn en dus na de verloopdatum evenmin meer gebruikt kunnen worden.