VOLG ONS

Blijf op de hoogte van al onze nieuwe dating tips!

Nieuwsbrief

Ontvang datingtips in je mailbox!

3434
22

Elitedating ervaringen en reviews

Alle beoordelingen en recensies die wij ontvangen hebben voor Elitedating:

Tom – 11/11/2013

Ik heb mij destijds uit een soort nieuwsgierigheid naar de gang van zaken bij een daringsite ingeschreven bij Elitedating. Ergens in mijn achterhoofd hield ik de mogelijkheid uiteraard open dat er een leuke date uit voort zou kunnen komen. Elitedating verraste me echter positief toen ik de vrouw van mijn dromen tegenkwam op hun site. Wat nog mooier was, was dat er duidelijk een wederzijdse klik bleek te zijn en we nu onze eerste gezamenlijk vakantie naar Noorwegen achter de rug hebben.

Lisa Greets – 02/11/2013
Van een aantal studievrienden hoorde ik van het bestaan van Elitedating. Omdat ik bijna afgestudeerd ben, heb ik me als lid bij deze datingsite aangemeld. De eerste week kreeg ik al zoveel berichten in mijn mailbox dat ik er echt voor moest gaan zitten om iedereen een antwoord terug te kunnen sturen. Ik was positief verrast dat er zoveel leuke vrouwen met mijn persoonlijk profiel matchten. Bij Elitedating ga je zelf niet op zoek naar een geschikte date maar krijg je voorstellen toegestuurd en dat was in het begin wel even wennen maar zeker niet vervelend.

Paulien – 25/10/2013
Het aanbod aan kandidates is bij Elitedating ruim voldoende maar van de matches sprak ongeveer een derde hoofdzakelijk Frans. Voor een echte Vlaming is dit wel een kleine teleurstelling. Verder is de datingsite wel in orde overzichtelijk en goed verzorgd, ook de profielen van de overige leden zien er goed uit.

Louis M – 18/10/2013
Elitedating heeft een heleboel leden met een zeer uitgebreid en gedetailleerd profiel. Hierdoor is het niet moeilijk om een soort rŲntgenfoto van de persoonlijkheid van een bepaalde vrouw te maken. Een klein nadeeltje is wel dat je voor elk contact met een potentiŽle date er kosten gemaakt moeten worden bij deze datingsite. Natuurlijk kun je dit ook van de positieve kant bekijken: door te betalen voor het leggen van contact voorkom je voor een belangrijk deel dat er zogenaamde fakers zich inschrijven bij Elitedating en dat iedereen op een serieuze manier benaderd wordt. Hoewel ik nog geen vaste partner heb gevonden, blijf ik goede hoop houden dat dit bij Elitedating zeker gaat gebeuren.

Lieselot – 09/10/2013
Erg positief aan Elitedating vind ik dat je van het begin af aan weet dat je met een hoger opgeleide te maken hebt. De verplichte profielfoto en het uitgebreide profiel helpt eveneens mee met het vormen van een beeld van een bepaalde kandidate. Het versturen van een partnervoorstel is om die reden voor Elitedating dan een stuk eenvoudiger dan bij de meeste andere datingsites.

Kristien C – 01/10/2013
Bij het inschrijven maak je een leuke persoonlijkheidstest die op zich al voor een heleboel gesprekstof kan zorgen (bij vrienden en bij potentiŽle dates). Een belangrijk voordeel van Elitedating is dat er aan de hand van deze test en je aangemaakte profiel matches worden gemaakt met geschikte dames. Je hoeft zelf dus aanzienlijk minder tijd te steken in het vinden van de vrouw van je dromen. En dat is wel zo handig als je niet alleen een drukke maar ook een onregelmatige baan hebt.

Bart – 28/09/2013
Mijn planning om eerst bij studie af te ronden, dan een baan te vinden en vervolgens een gezinnetje te stichten leek niet zo gemakkelijk te zijn als ik aanvankelijk had verwacht. Na het afronden van mijn studie en het vinden van een leuke baan is eigenlijk alles klem komen te zitten. Ik bleek het simpelweg te druk te hebben om te gaan stappen en op die manier leuke dames te leren kennen. Na een inschrijving bij een andere (niet gespecialiseerde) datingsite ben ik bij Elitedating terechtgekomen en daar erg wisselende ervaringen gehad. Niet alleen leuke maar ook minder leuke dates gehad maar uiteindelijk wel een fijne relatie eraan overgehouden.

Wat is jouw ervaring?