VOLG ONS

Blijf op de hoogte van al onze nieuwe dating tips!

Nieuwsbrief

Ontvang datingtips in je mailbox!

3434
22

Elitedating is een datingsite van formaat die operatief is in verschillende landen binnen Europa. Deze datingsite richt haar pijlen op alleenstaanden die op zoek zijn naar een serieuze vaste relatie. Door Elitedating.be wordt gebruikgemaakt van een wetenschappelijk matchingsysteem dat persoonlijke eigenschappen van twee leden met elkaar vergelijkt en zo beoordeelt of er mogelijk een relatie kan voortkomen uit een contact tussen deze twee mensen.

Partnervoorstellen

In tegenstelling tot een heleboel andere datingsites hoef je dus niet zelf op zoek te gaan naar een passende date. Elitedating.be doet je namelijk zogenaamde partnervoorstellen die gebaseerd zijn op uiteenlopende matchende eigenschappen. Nadat je een partnervoorstel hebt gekregen, ben je vrij om contact met het voorgestelde lid op te nemen of niet.

Hoogwaardig product

Voor Elitedating.be is het essentieel om haar klanten een hoogwaardig product aan te kunnen bieden en zo haar goede naam in de datingwereld hoog te houden. Er worden daarom hoge eisen gesteld aan de klantenservice, de veiligheid, de privacy en de matches die worden gemaakt. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van deze datingsite leren, elke dag weer, een groot aantal toekomstige stellen elkaar kennen door een goed gemaakte match.

Matchingmodel

Elitedating maakt haar matches aan de hand van een wiskundig model dat de kans van slagen berekent van potentiŽle partners. De basis van het model zijn de gegevens en voorkeuren die je als lid hebt ingevoerd samen met de psychologische persoonlijkheid van een mogelijke date. Deze drie vlakken liggen dus ten grondslag aan de partnervoorstellen die je als lid van Elitedating.be toegestuurd krijgt.

Persoonlijke vragenlijst

De persoonlijke vragenlijst die je invult voordat je je aan kunt melden als lid van Elitedating.be speelt dus een belangrijke rol bij het tot stand komen van een partnervoorstel. Deze vragenlijst is erg uitgebreid en geven samen met de demografische gegevens een uitstekend beeld van een persoon. Er kan dus gemakkelijker worden gezocht naar iemand die niet alleen dicht bij in de buurt woont maar ook nog eens erg goed bij je past qua persoonlijkheid.

Persoonlijke voorkeuren

De persoonlijke voorkeuren geven een goed beeld van de verwachtingen die een lid heeft van een serieuze vaste relatie. Zo kun je bijvoorbeeld onder de persoonlijke voorkeuren aangeven of je een kinderwens hebt en welke religie je aanhangt. Tijdens het maken van een match zal met dit soort voorkeuren zeker rekening worden gehouden zodat je niet voor onverwachte verrassingen of teleurstellingen komt te staan.

Psychologisch persoonlijkheidsprofiel

Het psychologische persoonlijkheidsprofiel waar Elitedating.be gebruik van maakt is gebaseerd op de vijf hoofd dimensies van een persoonlijkheid. Door bepaalde factoren van twee persoonlijkheden te vergelijken kan worden bepaald of een stel een positieve vaste relatie zou kunnen onderhouden. Zodra ook de demografische gegevens en de persoonlijke voorkeuren gunstig zijn kan er een partnervoorstel worden gedaan.

Privacy

Wanneer je je bij Elitedating.be als lid aanmeldt dan verstrek je een heleboel persoonlijke gegevens. Toch hoef je niet bang te zijn dat er derden met deze gegevens aan de haal zullen gaan omdat deze datingsite uiterst vertrouwelijk hiermee omgaat. De gegevens zullen bijvoorbeeld gecodeerd worden opgeslagen en ontoegankelijk zijn voor derden en andere leden.
Bekijk alle ervaringen