VOLG ONS

Blijf op de hoogte van al onze nieuwe dating tips!

Nieuwsbrief

Ontvang datingtips in je mailbox!

3434
22

De 5 meest gemaakte mannelijke fouten op datingsites

Niet voor iedereen zal online dating vanaf het begin geheel naar wens verlopen. Om te voorkomen dat gefrustreerd of teleurgesteld raakt kun je onder staande adviezen opvolgen en zo veelgemaakte fouten zoveel mogelijk uitbannen.

Beste Belgische datingsites

1. Parship.be – Absolute aanrader!
Meld je gratis aan op Parship.be >>
2. Match4me.be
Meld je gratis aan op Match4me.be >>
3. Relatieplanet.be
Meld je gratis aan op Relatieplanet.be >>

  1. Het geven van te veel informatie in één keer is iets waar de meeste vrouwen niet op zitten te wachten. Ga dus niet meteen een heel verhaal ophangen over je ex of een mislukte loopbaan. Op het moment dat je van jezelf weet dat je over een specifiek onderwerp al snel te veel gaat vertellen, dan is het beter dat je dit item een poosje laat rusten.
  2. Te gretig overkomen op een datingsite is eveneens niet aan te raden. Een ellenlange, kleffe mail zal je al snel erg wanhopig over laten komen. De kans dat een vrouw je hierdoor aantrekkelijk gaat vinden of met je af wil spreken zal daardoor erg gering, zo niet nihil, worden. Een vrouw vindt het nu eenmaal vaak spannender om met een man te daten die zich niet zomaar op een presenteerblaadje aanbiedt.
  3. Te veel eisen op het profiel van een datingsite zal al snel vrouwen afschrikken. Vrijwel geen enkel vrouw zal zich daardoor geroepen voelen om op je advertentie te reageren omdat zij aan een aantal van je verwachting zeker niet kan voldoen. Beter is het om een beperkt aantal criteria op te stellen waaraan je potentiële date of geliefde dient te voldoen. Beter is het ook om niet in je profiel te zetten dat je enkel op een bepaald type vrouw valt zoals slank, blond of iets dergelijks. Het is namelijk gebleken dat, zelfs vrouwen die aan deze criteria voldoen, niet snel zullen reageren.
  4. Ga een vrouw niet stalken als zij niet meteen een reactie geeft op je mails, berichten of telefoontjes. Door het initiatief bij de vrouw neer te leggen zal zij minder snel het gevoel krijgen dat je wanhopig op zoek bent naar een date. Bovendien kan dit gedrag een vrouw afschrikken zodat ze verder helemaal geen contact meer met wil.
  5. Aangeven dat je alleen geïnteresseerd bent in seks zal uiteraard voor veel vrouwen een reden zijn om direct al het contact met je te verbreken. De meeste vrouwen, een enkele uitzondering daargelaten, zal het niet zien zitten om alleen voor een vrijpartij contact te maken.

Uiteraard zijn er nog een aantal andere veel gemaakte fouten waardoor je soms de deur op je neus kunt krijgen tijdens het online daten. Hierbij kun je onder andere denken aan een te materialistische houding of te onvolwassen gedrag. Dure auto’s en apparatuur zijn geen onderwerpen waar veel vrouwen je graag over horen praten. Liever willen ze weten waardoor je echt gepassioneerd bent.

Maar ook jongensachtige opschepperij over het aantal vrouwen met je het bed al hebt gedeeld, het aantal keren dat je stomdronken was en niet meer weet hoe je eigenlijk thuis bent gekomen of de gigantisch goede doelpunten die je tijdens het voetballen hebt gescoord kun je beter achterwege laten. De meeste dames zijn immers op zoek naar een echte man om mee te daten, in plaats van naar een jongen.