VOLG ONS

Blijf op de hoogte van al onze nieuwe dating tips!

Nieuwsbrief

Ontvang datingtips in je mailbox!

3434
22

Datingsite voor mensen met een relatie

In de regel zijn datingsites bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe date of relatie. Met andere woorden: de meeste datingsites hebben alleen leden die vrijgezel zijn. Toch zijn er ook mensen die op zoek naar een date terwijl ze wel in een relatie zitten. In sommige gevallen is hun partner van hun lidmaatschap op de hoogte. In de meeste gevallen echter zal er stiekem worden gehandeld en is er sprake van overspel.

Top 3 datingsites van Vlaanderen

1. Parship.be – Absolute aanrader!
Meld je gratis aan op Parship.be >>
2. Match4me.be
Meld je gratis aan op Match4me.be >>
3. Relatieplanet.be
Meld je gratis aan op Relatieplanet.be >>

Oneerlijk

Om je bij een reguliere datingsite in te kunnen schrijven, moet meestal je aangeven wat je burgerlijke stand is. Deze sites zijn immers bedoeld om singles te matchen en niet om overspeligen aan een spannende date of affaire te helpen. Iemand die op zoek gaat naar een relatie buiten de vaste relatie om zal dus oneerlijk moeten handelen en valse gegevens verstrekken aan de ander leden van de datingsite. Er wordt dus niet alleen stiekem gehandeld ten opzichte van de huidige partner maar ook valse hoop gewekt bij een nieuw contact.

Speciale datingsites

In de diverse media is de laatste jaren behoorlijk wat ophef geweest over speciale datingsites voor mensen die naast hun vaste relatie nog een date willen hebben. Veel mensen vragen zich af, of er door dergelijke datingsites overspel in de hand wordt gewerkt en het overspelige mensen niet heel gemakkelijk wordt gemaakt hun geliefde te bedriegen. Wanneer je je inschrijft bij een dergelijke datingsite dan weet je van tevoren dat ook andere leden een vaste relatie hebben. De mogelijkheid bestaat dus dat je, op een bepaald ogenblik, meerdere mensen erg ongelukkig maakt.

Goedkeuring

Niet iedereen die zich bij een datingsite heeft ingeschreven, die bedoeld is voor mensen met een relatie, doet dit overigens achter de rug van zijn of haar partner om. Sommige koppels vinden het namelijk erg spannend als één of beide partners er een date of affaire op na houdt. Deze mensen zijn van mening dat een affaire hun relatie, en de band met hun partner kan versterken doordat hun seksleven er spannender en/of beter door zou worden. Voor een heleboel leden van dergelijke datingsites zal een date of affaire dan ook alleen gericht zijn op seks en niet op ware liefde. Dit wil helaas niet zeggen dat, na enige tijd, één van de partners hier toch moeite mee krijgt en zich bedrogen voelt.

Relatiebreuk

Een heleboel relaties, waarbinnen één of beide partners zich hebben ingeschreven bij een datingsite voor mensen die op zoek zijn naar een minnaar of minnares, kunnen na verloop van tijd op de klippen lopen. Dit kan bijvoorbeeld doordat uitkomt dat één van de partners die stiekem heeft gedaan en dus vreemd is gegaan of dat één of beide partners verliefd zijn geworden op een nieuw contact. Om die reden is het vooraf goed om af te wegen wat je op het spel zet door je in te schrijven bij een dergelijke datingsite. Vaak besluiten mensen om overmant door lust deze stap te maken en vergeten daarbij de mogelijke gevolgen.