VOLG ONS

Blijf op de hoogte van al onze nieuwe dating tips!

Nieuwsbrief

Ontvang datingtips in je mailbox!

3434
22

Datingsite voor jongvolwassenen

De meeste jongvolwassenen zullen vroeg of laat een zoektocht beginnen naar de ware liefde. In het verleden gebeurde dat vooral in de eigen vriendenkring of in het uitgaansleven maar tegenwoordig is daar nog een optie bijgekomen: online dating. De keuze aan datingsites is in ons land is echter erg groot waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Een aantal betrouwbare datingsites waar je ook prima als jongvolwassene terecht kunt zijn:

Datingsites zonder specifieke doelgroep

  • Be2.be is een datingsite voor mensen van achttien jaar en ouder met een bijzonder concept. Nadat je je hebt ingeschreven en een persoonlijk profiel hebt aangemaakt, zullen aan de hand van deze gegevens partnervoorstellen worden gedaan. Je hoeft dus zelf niet op zoek te gaan naar leden die bij je zouden kunnen passen. Dit bespaart enorm veel tijd, tijd die voor jongvolwassenen vaak erg kostbaar is.
  • Relatieplanet.be is een datingsite waar je lid van kunt worden als je minimaal achttien jaar oud bent. Nadat je je hebt ingeschreven en een persoonlijk profiel hebt aangemaakt, kun je profielen van andere leden bekijken en hierop een reactie geven. Uiteraard kan dat ook adersom en kun je reacties op je eigen profiel verwachten. Op deze manier kan er een uitwisseling van berichten ontstaan en er wellicht een leuke date uit ontstaan.
  • Parship.be is eveneens een datingsite voor singles vanaf achttien jaar. Ook hier kun je profielen van andere leden bekijken en erop reageren. De overige leden kunnen uiteraard ook jouw profiel bezoeken en je berichten sturen. Door het uitwisselen van berichten kun je bepalen of er een klik is en of er wellicht een afspraakje in levenden lijve georganiseerd kan worden.

Specifieke doelgroepen

Er zijn ook datingsites die hun pijlen hebben gericht op een specifieke doelgroep maar waar ook jongvolwassenen zich prima in kunnen schrijven.

  • Alleenstaandepapas.be en Alleenstaandemamas.be zijn, zoals de naam al doet vermoeden, datingsites bedoeld voor alleenstaande ouders of mensen die het geen probleem vinden als hun date of nieuwe relatie al één of meerdere kinderen heeft. Ook voor jongvolwassen alleenstaande ouder zijn dit uitermate geschikte datingsites om op zoek te gaan naar de liefde van hun leven.
  • Match4me.be en Elitedating.be zijn datingsites bedoeld voor mensen die een hoger opleiding volgen of inmiddels hebben afgerond. Jongvolwassenen die een dergelijk opleidingsniveau hebben of nog bezig zijn met een hogere studie kunnen dus ook op deze datingsites terecht en wellicht de ware vinden.

Gratis of betaald daten

Alle bovenstaande datingsites bieden je de mogelijkheid om zowel gratis als betaald lid te worden. Alleen wanneer je van de extra services gebruikt wilt maken is het zinvol om voor een betaald lidmaatschap te kiezen. Bij de meeste sites betekent een betaald lidmaatschap dat je bijvoorbeeld toegang krijgt tot extra informatie of foto’s van andere leden, je meer berichten kunt ontvangen en verzenden of gerichter kunt zoeken binnen de profielen van de overige leden. Bij de eerder genoemde datingsites zullen hun leden in eerste instantie als gratis lid registreren en zal het betaalde lidmaatschap optioneel zijn.