VOLG ONS

Blijf op de hoogte van al onze nieuwe dating tips!

Nieuwsbrief

Ontvang datingtips in je mailbox!

3434
22

Datingsite voor hoger opgeleiden

Als je op zoek wilt naar hoger opgeleide singles om mee te daten dan kun je natuurlijk op elke willekeurige datingsite je geluk gaan beproeven. De kans van slagen zal dan echter aanmerkelijk lager zijn dan wanneer je je inschrijft bij een datingsite die zich specifiek op deze doelgroep heeft gericht. In ons land zijn verschillende datingsites speciaal in het leven geroepen voor de hoger opgeleide vrijgezellen. De meest betrouwbare hiervan zijn:

Match4me.be: Je kunt lid worden van deze datingsite voor hoger opgeleiden vanaf het moment dat je achttien jaar bent geworden. Doordat de datingsite zich heeft gericht op een duidelijk afgebakende doelgroep hoef je je over het opleidingsniveau van de overige leden geen zorgen meer te maken. Je kunt je aandacht dus volledig richten op alle andere persoonlijke kenmerken van de andere leden of de voorkeuren die je zelf hebt ten aanzien van een potentiŽle partner.

Hoger onderwijs

Match4me.be is een datingsite die in een aantal verschillende Europese landen haar diensten aanbiedt aan vrijgezellen die een hoger opleiding volgen of inmiddels hebben afgerond. Ondanks de internationale activiteiten heeft Match4me.be zich in ons land volledig op de lokale vraag en datinggebruiken gericht. Om haar diensten zoveel mogelijk aan te passen aan het tijdsbeeld zal Match4me.be er alles aan oden om steeds beter te worden door voortdurend te blijven innoveren.

Zo kun je momenteel, als lid van match4me.be bijvoorbeeld een persoonlijk nog aanmaken dat door de datingsite op twitter zal worden geplaatst om op die manier voor meer lezers te zorgen. Zodra Match4me.be in de gaten krijgt dat een bepaalde vorm van social media voordelen kan bieden voor haar leden dan zal er alles aan worden gedaan om deze te integreren in de datingsite.

Elitedating.be: Het valt meestal niet mee om tussen alle singles op een datingsite juist iemand te vinden die, net als jij, een hogere opleiding volgen of hebben gevolgd. Indien je je bij Elitedating.be hebt ingeschreven zal het criterium opleiding niet langer een issue zijn. Je weet immers van tevoren dat iedereen minimaal hoger onderwijs heeft genoten of er nog een opleiding volgt.

Elitedating maak gebruik van een persoonlijkheidstest waaraan een zogenaamd vijf factorenmodel aan ten grondslag ligt. De uitkosten van deze test zal de basis vormen voor het persoonlijk profiel dat voor je aan wordt gemaakt. Uiteraard krijg je altijd de kans om het profiel verder aan te vullen. Elitedating.be zal aan de hand van de persoonlijkheidstest dagelijks partnervoorstellen doen. Natuurlijk zullen ook je persoonlijke voorkeuren mee worden genomen bij het samenstellen van partnervoorstellen. De kans dat je dus aan de liefde van je leven zult worden gekoppeld zal zo alleen maar groter worden.

Van tijd tot tijd zal Elitedating.be bovendien nieuws en tips openbaar maken om het haar leden nog gemakkelijker te maken de liefde van hun leven te vinden. Je krijgt bijvoorbeeld handige tips en thema-artikelen met betrekking tot zowel online- als offline dating. Maar ook wanneer je je grote liefde hebt gevonden, heeft Match4me.be nog bruikbare adviezen en tips voor je. Zo heeft je relatie een nog grotere kans van slagen.