VOLG ONS

Blijf op de hoogte van al onze nieuwe dating tips!

Nieuwsbrief

Ontvang datingtips in je mailbox!

3434
22

Datingsite voor alleenstaande moeders

In de meeste gevallen zal het niet meevallen om als alleenstaande moeder in contact te komen met nieuwe mensen. Het vinden van een leuke date, of zelfs een vaste relatie, lijkt voor veel alleenstaande moeders dan ook een droom ergens ver in de toekomst. Om contact te leggen met nieuwe mensen kun je je, als alleenstaande moeder natuurlijk inschrijven bij een reguliere datingsite. De kans dat je echter te maken krijgt met vervelende reacties op je moederschap is echter levensgroot aanwezig. Niet iedereen zit immers te wachten op een date, of vaste relatie, met een single die al een kind heeft.

Alleenstaandemamas.be

Alleenstaandemamas.be is een datingsite speciaal bedoeld voor alleenstaande moeders die het alleen zijn beu zijn en in een veilige omgeving op zoek willen gaan naar een leuke date of nieuwe liefde. Door je bij deze datingsite in te schrijven weet je zeker dat er niet vreemd wordt gereageerd op je alleenstaande moederschap. Dee overige leden zijn namelijk zelf ook een alleenstaande ouder of hebben geen bezwaar tegen kinderen in een relatie.

Samenwerking

Om de kans van slagen voor haar leden zo hoog mogelijk te maken werkt Alleenstaandemamas.be nauw samen met een andere datingsite voor alleenstaande ouders, namelijk Alleenstaandepapas.be. Door de krachten van deze twee datingsites te bundelen zal de kans op het vinden van een leuke date of zelfs de liefde van je leven aanzienlijk worden vergoot.

Inschrijving

Als alleenstaande moeder schrijf je je eenvoudig, binnen een paar minuten, in op de datingsite en maakt er een persoonlijk profiel aan. Eventueel plaats je hierbij ook nog een profielfoto en vermeld je je voorkeuren ten aanzien van een potentiŽle date of partner. Zodra je account bij Alleenstaandemamas.be is geactiveerd, door een simpele muisklik op een ontvangen link, kan je zoektocht naar nieuwe mensen van start gaan. Hiervoor kun je de profielen van andere leden van de datingsites bekijken. Op het ogenblik dat iemand je aanspreekt dan bestaat de mogelijkheid om via het berichtensysteem van de datingsite contact te leggen.

Anonimiteit

Je anonimiteit kun je dus zolang als je zelf wilt bewaren. Bij je inschrijving maak je immers een alias aan waaronder je je berichten verzendt. Pas wanneer je er zelf aan toe bent, kun je iemand je echte naam vertellen en eventuele andere gegevens persoonlijke uitwisselen zoals je e-mailadres of telefoonnummer. Bij Alleenstaandemamas.be houd je de touwtjes dus net zolang in handen als het jou goeddunkt. Wanneer je geen goed gevoel hebt bij een bepaald persoon dan kun je zelfs heel gemakkelijk en zonder enige opgave van redenen het contact verbreken.

Eerste afspraakje

Ook het organiseren van een eerste afspraakje heb je helemaal zelf in de hand. Alleen als je er zelf aan toe bent, en de ander natuurlijk ook, is het tijd genoeg om stappen te ondernemen. Kies voor een eerste date altijd een openbare gelegenheid waar meer mensen aanwezig zijn en laat je kind, of kinderen bij een oppas. Je kroost kan later kennismaken met je date als jezelf wat zekerder bent van je zaak.