VOLG ONS

Blijf op de hoogte van al onze nieuwe dating tips!

Nieuwsbrief

Ontvang datingtips in je mailbox!

3434
22

Dating in Brussel

Dating via het internet is in ons land de laatste jaren steeds populairder geworden en alsmaar meer mensen vinden langs deze weg de liefde van hun leven. Online dating is, vooral in een drukke tijd zoals tegenwoordig, erg gemakkelijk, snel en efficiënt. Nieuwe mensen leren kennen buiten het internet kost vaak immers behoorlijk wat tijd. Zelfs nieuwe contacten leggen in je eigen buurt lukt lang niet iedereen.

Datingsites Brussel

Hierop hebben een aantal datingsites handig op in weten te spelen. Zij bieden namelijk de mogelijkheid aan om in je eigen stad of streek op zoek te gaan naar een date. Doordat de leden van deze datingsite allemaal bij je uit de buurt komen hoef je met dit criterium al geen rekening meer te houden tijdens je zoektocht naar je grote liefde.

Ook voor mensen die in, of in de nabijheid van Brussel wonen zijn er vandaag de dag datingsites beschikbaar die zich hebben gericht op alleenstaande in deze regio. Net zoals bij vrijwel elke andere datingsite maak je eerst een persoonlijk profiel aan voordat je andere profielen kunt gaan bekijken.

Romantische plekjes

Een bijkomend v oordeel van dating in Brussel is dat je altijd wel ergens een romantisch plekje in de buurt hebt om af te spreken. Hoewel de meeste Brusselaren dol zijn op hun stad zijn er altijd wel een aantal locaties die interessant zijn, of blijven, om te bezoeken tijdens een eerste date.

  • Zo kun je bijvoorbeeld prima voor een wandeling terecht in de omgeving van de Grote en Kleine Zavel. In deze charmante buurt zul je al snel in de juiste stemming komen. Om het extra romantisch te maken kun je bovendien een bezoekje brengen aan een klein theehuisje in de buurt dat de naam “The Tea House” draagt. Het theehuisje bestaat uit twee etages waarvan de bovenste het meest rustig is.
  • Een andere romantische plek in Brussel is het zogenaamde Chalet Robinson dat zich in het ter Kamerenbos bevindt. In deze oude Zwitserse chalet is een restaurant gehuisvest dat een klassieke lunch- en dinerkaart serveert. Desgewenst kun je een rustig plekje opzoeken op één van de verschillende terrassen. Extra romantisch is het kleine veerpontje dat je moet gebruiken om op de plaats van bestemming te kunnen komen. Nadat je de oversteek hebt gemaakt kun je je even helemaal afsluiten van de drukte van de stad. Eventueel kun je samen met je date een prachtige wandeling maken op het eilandje van het Ter Kamerenbos.