VOLG ONS

Blijf op de hoogte van al onze nieuwe dating tips!

Nieuwsbrief

Ontvang datingtips in je mailbox!

3434
22

Dating in Brugge

Steeds meer mensen zoeken hun toevlucht tot online dating omdat zij simpelweg te weinig tijd hebben om op andere manieren nieuwe mensen te leren kennen. Het is dan ook niet vreemd dat je tegenwoordig datingsites te kust en te keur kunt vinden. Er zijn zelfs datingsites die zich specifiek hebben gericht op alleenstaanden uit een bepaalde stad of regio. Onder andere vrijgezellen uit Brugge en omgeving kunnen zich inschrijven bij een datingsite die deze stad als date-omgeving heeft gekozen.

Online daten

Het online daten zal op dit soort datingsites niet veel verschillen van alle andere. Het enige waar je niet meer op hoeft te letten is de woonplaats van een ander lid. Je weet immers van tevoren dat je met iemand uit Brugge, om de directe omgeving, te maken hebt. Wanneer er dus een klik is, weet je zeker dat je nooit echt ver hoeft te reizen om elkaar te kunnen ontmoeten.

Romantisch Brugge

Voor je eerste date hoef je dus de stad al evenmin uit. Het hart van de stad straalt immers één en al romantiek uit. Wanneer je hier samen je eerste afspraakje organiseert dan weet je zeker dat je meteen in de juiste stemming komt.

  • Je kunt met je date bijvoorbeeld lekker slenteren door de smalle steegjes of gezellig wat eten of drinken in één van de vele horecagelegenheden.
  • De liefde van de man gaat door de maag zo luidt het gezegde. Maar ook vrouwen zullen zeker smelten als je je eerste date combineert met een bezoekje aan één van de ruim vijftig echte Brugse chocolatiers. Samen heerlijk snoepen van Brugsche Swaentjes of overheerlijke pralines zal de kans op een onvergetelijke date alleen maar groter maken.
  • Indien je echt een onuitwisbare indruk op je date wilt maken dan kun je haar meenemen om een ballonvaart over de stad te maken. Op grote hoogte kun je dan ontdekken of jullie ook samen in hoger sferen terecht kunnen komen.
  • Blijf je daarentegen liever met beide benen op de grond dan kun je het middeleeuwse belfort gaan bezoeken. Hier kun je elkaar rustig beter leren kennen, behalve natuurlijk als de 47 klokken jullie stemmen doen verstommen.
  • Een echte romanticus neemt een eerste date mee voor een rondvaart door de prachtige stad Brugge. In alle rust kun je tijdens een afspraakje op het water niet alleen van schitterende uitzichten maar zeker ook van elkaar genieten.