VOLG ONS

Blijf op de hoogte van al onze nieuwe dating tips!

Nieuwsbrief

Ontvang datingtips in je mailbox!

3434
22

Beste Belgische datingsites

In ons land zijn talloze datingsites actief. Dit zijn datingsites in allerlei soorten en maten die soms opgezet zijn onder duidelijke doelgroep terwijl andere sites zich juist wel hebben gericht op een bepaalde groep singles zoals hoog opgeleiden, alleenstaande ouders, senioren of mensen met een handicap. In sommige gevallen moet je voor een lidmaatschap van een datingsite betalen terwijl andere je de mogelijkheid bieden om gratis de zoektocht naar je grote liefde te beginnen. Onderstaande datingsites zijn actief in BelgiŽ en kunnen daardoor tot de meest betrouwbare sites worden gerekend.

Beste Belgische datingsites

1. Parship.be – Absolute aanrader!
Meld je gratis aan op Parship.be >>
2. Match4me.be
Meld je gratis aan op Match4me.be >>
3. Relatieplanet.be
Meld je gratis aan op Relatieplanet.be >>

Elitedating.be: Elitedating heeft haar pijlen gericht op hoog opgeleide vrijgezellen die op zoek zijn naar een passende date of zelfs naar een leuke vaste relatie. Aan de hand van een ingevulde persoonlijkheidstest zal het matchsysteem van deze datingsite bepalen welke andere leden het beste bij je passen. Hoe meer mensen er kunnen voldoen aan de verwachtingen die je hebt van een potentiŽle partner, hoe groter de kans zal zijn dat je de ware tegen het lijf zult lopen via Elitedating.be. Bij het maken van partnervoorstellen zal Elitedating.be altijd zoveel mogelijk rekening houden met je persoonlijke voorkeuren met betrekking tot een potentiŽle date of partner.

Match4me.be: Match4me is een datingsite waar je geen inschrijfkosten hoeft te voldoen. Deze datingsite heeft zich eveneens gericht op de hoger opgeleiden. Je kunt via deze site dus gemakkelijk in contact komen met singles met een gelijk opleidingsniveau als jij. Het door jou gewenste opleidings- en denkniveau van een eventuele partner is dus zeker geen struikelblok. Doordat Match4me.be gebruik maakt van alle mogelijke social media die er voor handen zijn, zal de kans op een leuke date voor jou alleen maar groter worden.

Parship.be: Parship rekent geen inschrijfkosten voor nieuwe leden van de datingsite. Wanneer je echter gebruikt wilt maken van een aantal extra services zoals het onbeperkt lezen en uitwisselen van berichten of het bekijken van de lijst met bezoekers van je eigen profiel, dan kun je tegen betaling voor een Premium lidmaatschap kiezen. Met een inschrijving kun je bij Parship.be op een ontspannen wijze meer te weten komen over de mogelijke partners die aan je zijn voorgesteld. Indien je een interessant persoon hebt gevonden is het leggen van contact de eerstvolgende eenvoudige stap die je dient te zetten. Dit kan door het versturen van een bericht maar ook door het verzenden van een glimlach of een ijsbreker.

Relatieplanet: Na je registratie bij Relatieplanet.be, en het aanmaken van een profiel, heb je toegang tot de profielen van alle overige leden van deze datingsite. Wanneer je iemand hebt gevonden die je interessant lijkt dan kun je contact gaan zoeken. Relatieplanet.be zorgt ervoor dat de site niet wordt ďvervuildĒ met nepprofielebn of fakeleden door alle profielen, wijzigingen en geplaatste fotoís handmatig te controleren. Zo kan, voor een belangrijk deel, oplichting, aanstootgevend gedrag, ongepaste fotoís en niet gewenste reclame tegengegaan worden.

Be2.be: Deze datingsites is erg transparant en zal bovendien een heleboel zoekwerk uit handen weten te nemen nadat je je hebt geregistreerd als lid. Be2.be is meer dan een gemiddelde datingsite en vertoont zelfs overeenkomsten met een relatiebureau doordat er actief voor je wordt gezocht naar potentiŽle partners. Voor het vinden van de juiste match wordt namelijk gebruik gemaakt van een wetenschappelijk bewezen persoonlijkheidstest die ervoor moet zorgen dat je aan een geschikte date wordt gekoppeld. Door het invullen van de test leer je een heleboel over jezelf in een relatie en kun je tevens te weten komen welke persoon voor jou de meest ideale partner zou zijn.

50plusmatch.be: 50plusmatch is een datingsite bedoeld voor vijftigplussers die een date willen scoren of zelfs een vaste relatie willen vinden. Door je in te schrijven weet je van het begin af aan dat je alleen in contact kunt komen met alleenstaanden van minimaal 50 jaar. Om te voorkomen dat de datingsite wordt verontreinigd met ongewenste reclames, ongepast gedrag of zelfs nepleden worden alle profielen, gewijzigde gegevens en fotoís door 50plusmatch.be handmatig nagelopen.

Alleenstaandepapas.be en Alleenstaandemamas.be

Op deze datingsites, die overigens nauw samenwerken, kunnen alleenstaande vaders en moeder een date of een vaste relatie vinden, waarvan van te voren bekend is dat ze zelf al kinderen hebben of kinderen binnen een relatie geen probleem vinden.