VOLG ONS

Blijf op de hoogte van al onze nieuwe dating tips!

Nieuwsbrief

Ontvang datingtips in je mailbox!

3434
22

Alleenstaande mamas datingsite ervaringen

Als een alleenstaande mama is het niet altijd even gemakkelijk om nieuwe mensen te leren kennen. Je gaat immers niet meer zo vaak op stap omdat het moederschap nu eenmaal behoorlijk wat verantwoordelijkheid vergt. Toch willen de meeste alleenstaande mama’s liever niet als single oud worden. De datingsite Alleenstaande-mamas.be kan voor dit soort vrouwen vaak een uitkomst bieden.

Als alleenstaande mama kun je je, evenals alleenstaande papa’s of personen die openstaan voor een date met een alleenstaande moeder, vanaf je achttiende verjaardag inschrijven. Nadat je bent ingeschreven kan de zoektocht naar een leuk afspraakje beginnen. Online dating is namelijk een uitstekende manier om nieuwe mensen te leren kennen. Een contact kan gemakkelijk uitgroeien tot een fijne vriendschap maar ook kun je zomaar de grote liefde van je leven tegen het lijf lopen.

Online daten

Alleenstaande-mamas.be biedt een vertrouwde omgeving aan waarin je rustig en veilig kunt gaan zoeken naar nieuwe contacten. Voordat je op zoek kunt gaan is het nodig dat je je registreert als lid en pas dan kun je de profielen van mogelijke datingkandidaten gaan bekijken. Als je iemand hebt gevonden die je leuk lijkt dan kun je in eerste instantie met elkaar mailen of chatten en zo in je eigen tempo een contact opbouwen. Door gebruik te maken van je persoonlijke mailbox bij Alleenstaande-mamas.be bij de verzending van berichten weet je zeker dat je anonimiteit gewaarborgd blijft zolang als jij dat wenselijk vindt. Zo bepaal je ook absoluut zelf op welk ogenblik je toe bent aan een eerste echte date.

Het online daten bij Alleenstaande-mamas.be gaat eigenlijk heel gemakkelijk en bovendien stapsgewijs;

 • Je maakt een persoonlijk profiel aan op de datingsite,
 • Dit profiel dien je te bevestigen door op de link te klikken die je van Alleenstaande-mamas.be in je mailbox ontvangt,
 • Met behulp van je eigen tekst en foto’s kun je je profiel echt persoonlijk maken,
 • Wanneer je profiel helemaal naar je zin is, kan je zoektocht van start gaan naar een leuke date.

Tip: door zelf het initiatief te nemen, en dus niet passief af te wachten tot iemand jou benadert, zal de kans op het vinden van een interessante date alleen maar toenemen. Om de aandacht van een leuke kandidaat te trekken kun je bijvoorbeeld een interessebericht of zelfs een persoonlijk bericht verzenden.

Safe Dating app

Om het daten nog makkelijker te maken kun je, als lid van Alleenstaande-mamas.be, ook de Safe Dating app installeren op je iPhone of je Android smartphone. Nadat je de app heb gedownload kun je inloggen met dezelfde inloggegevens als op de datingsite. De voordelen van deze app zijn:
- je kunt chatten met andere leden van Alleenstaande-mamas.be,
- je legt nog sneller contact,
- nieuwe berichten en profielbezoekers zullen eerder bij je bekend zijn,
- via de functie FotoZapper kun je meteen foto’s bekijken.

Als je niet in het bezit bent van een iPhone of een Android gestuurde smartphone dan zul je meteen naar de mobiele versie van Alleenstaande-mamas.be worden doorverwezen.

Lidmaatschappen

Bij Alleenstaande-mamas.be kun je niet alleen een gratis lidmaatschap afsluiten maar ook jezelf tegen betaling registreren als een VIP-lid. VIP-leden kunnen van een aantal extra services gebruikmaken om de kans van slagen nog groter te maken.

Gratis lidmaatschap: met dit lidmaatschap kun je

 • een gratis profiel aanmaken,
 • profielen van andere leden bekijken,
 • standaardberichten verzenden,
 • Foto’s uploaden,
 • Hoofdfoto’s van andere leden bekijken,
 • De standaard zoekfunctie gebruiken.

VIP-lidmaatschap: heeft een aantal extra services zoals:

 • het verzenden van zelfgeschreven berichten,
 • het bekijken van extra foto’s van andere leden,
 • binnen de datingsite zoeken op trefwoord,
 • de functie uitgebreid zoeken gebruiken,
 • Berichten van andere leden lezen,
 • Chatten met andere leden,
 • De laatste bezoeken aan je profiel bekijken.

Voor de extra service van een VIP-lidmaatschap betaal je met zogenaamde credits. Een betaald lidmaatschap wordt elke dag betaald in de vorm van credits. Credits is het interne betaalmiddel van Alleenstaande-mamas.be.