VOLG ONS

Blijf op de hoogte van al onze nieuwe dating tips!

Nieuwsbrief

Ontvang datingtips in je mailbox!

3434
22

10 mogelijke oorzaken waarom iemand nog vrijgezel is

Niet ieder mens kan, of wil, een relatie aangaan en zal daarom als vrijgezel door het leven gaan. Er zijn echter een heleboel verschillende redenen te bedenken waarom iemand geen relatie heeft.

  1. Je bent te onzeker over jezelf waardoor je niet snel op een ander afstapt. Het leggen van nieuwe contacten verloopt dan vaak moeizaam waardoor je ook minder snel je ware liefde zult ontmoeten. Bovendien zullen een heleboel vrouwen het direct merken als ze met een onzekere man te maken hebben. Omdat dit niet het soort man is waar het gros van de dames naar op zoek is, zul je zonder zelfvertrouwen vaak eerder worden afgewezen. De meeste vrouwen zoeken immers een man die stevig in zijn schoenen staat en zelfvertrouwen uitstraalt.
  2. Je hebt weinig sociale contacten waardoor je ook niet snel nieuwe mensen zult leren kennen, bijvoorbeeld op feestjes of tijdens het uitgaan. Doordat je voortdurend in een beperkt kringetje van mensen rond blijft hangen is de kans klein dat je je droomvrouw tegen het lijf loopt.
  3. Je hebt weinig tijd om nieuwe mensen te ontmoeten door bijvoorbeeld een te drukke baan, onregelmatige werktijden, een ingewikkelde studie die veel tijd in beslag neemt of doordat je veel van huis bent en vaak onderweg bent. Je hebt in dit soort situatie doorgaans weinig tijd om een avondje uit te gaan en zo nieuwe mensen in je eigen omgeving te ontmoeten.
  4. Je bent juist te zeer ingenomen over jezelf waardoor je tijdens een gesprek al snel erg veel over jezelf vertelt. De meeste vrouwen knappen hier echter juist op af waardoor je eerder een blauwtje loopt. Wanneer je immers een vrouw wilt verleiden dan is het verstandig om, zeker in het begin, haar het woord te laten voeren. Zo heeft ze niet alleen het gevoel dat je haar interessant vindt maar bovendien leer je haar ook beter kennen.
  5. Je gevoel voor humor is ver te zoeken waardoor je al snel als saai te boek komt te staan. Veel vrouwen vallen juist op mannen die een prettig gevoel voor humor hebben maar dit niet overdrijven of anderen ermee kwetsen. Met een gezonde dosis humor heb je dus een grotere kans om een leuke vrouw aan de haak te slaan dan wanneer je je als een saaie pier gedraagt.
  6. Je hebt bedenkingen als het gaat om een inschrijving bij een datingsite. Je gelooft bijvoorbeeld niet dat je via online dating de vrouw van dromen tegen kunt komen omdat je ooit eens hebt horen zeggen dat datingsites onbetrouwbaar zijn. Gelukkig is niets minder waar en vinden steeds meer mensen de partner waar ze al jaren naar op zoek waren via internetdating. Natuurlijk dien je je wel bij een betrouwbare datingsite in te schrijven zoals Parship.be, Elitedating.be, Match4me.be, Relatieplanet.be of 50plusmatch.be.
  7. Je stelt te hoge eisen aan een potentiŽle partner waardoor de meeste vrouwen al snel af zullen haken. In hun ogen kunnen zij immers nooit aan al je verwachtingen voldoen. Verwacht daarom niet dat je alleen een relatie aan kunt gaan met een vrouw die aan al je persoonlijke wensen voldoet.
  8. Je bent erg op jezelf gericht waardoor een vrouw het idee zou kunnen krijgen dat er maat ťťn persoon op aarde belangrijk is voor je: jijzelf! Wanneer je een leuke vrouw wilt verleiden zul je haar moeten laten merken dat zij erg veel voor je betekent. Dit doe je door niet voortdurend over jezelf, je bezittingen of prestaties te praten. Door een vrouw te laten merken dat ze een belangrijk deel van je leven is, zal zij eerder geneigd zijn een vaste relatie met je te beginnen.
  9. Je komt over als een schooljongen doordat je bijvoorbeeld opschept over eerdere veroveringen op liefdesgebied, sportprestaties of die dure auto waarin je rijdt. Vrouwen zijn eerder op zoek naar een echte man met passie in plaats van een onvolwassen jochie.
  10. Je voorkomen stoot potentiŽle partners af. Om een vrouw het hof te maken dien je er goed verzorgd uit te zien. Je moet niet alleen je lichamelijke verzorging in orde hebben maar ook je kleding met zorg uitgekozen hebben. Op die manier merkt een vrouw dat je aandacht hebt besteed aan je uiterlijk en moeite hebt gedaan om in de smaak te vallen.